Skip to content

BOUW

Voor diverse (steiger)bouw bedrijven binnen Nederland en specifiek in Noord-Brabant en Limburg leveren wij steigerbouwers en bouwhulpen. Het gaat hierbij om gerenommeerde bouwbedrijven die al jarenlang correct, duurzaam en veilig bouwen. Deze bedrijven voorzien wij van gekwalificeerd en gediplomeerd personeel op basis van de juiste arbeidsvoorwaarden (Bouw-cao) tegen concurrerende uurtarieven.

Een steigerbouwer in de bouw heeft een zeer afwisselende baan. De ene dag is het een metselsteiger rondom een woonhuis. De andere dag een systeemsteiger rondom een flatgebouw.
Onze bouwhulpen doen alle voorkomende werkzaamheden binnen de bouwsector zoals het opruimen van een bouwplaats, het assisteren van de steigerbouwer, het plaatsen van stutten en stempels, spouwmuur isolatie aanbrengen, opperen enz.

Beschikbare vacatures

Vacature Bouw(hulp)medewerker

Op zoek naar een afwissende en prima betaalde baan (v.a. €1900,- p/m ) in de bouw?

Als bouw(hulp)medewerker ben jij multi functioneel inzetbaar voor allerlei klussen op een bouwproject. Enerzijds hou jij de bouwplaats schoon en opgeruimd. Anderzijds assisteer jij allerlei vakmannen bij de bouw zoals de metselaar en de timmerman.

Jij groeit uit tot een allrounder in de bouw...

Vacature steigerbouw (hulp)monteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende en goed betaalde baan ? (vanaf €1900 netto p/maand)

Als (hulp)steigerbouwer bouw je in teamverband allerlei steigers in en rondom bouwprojecten.  In "no time" zet een gigantisch steiger neer waarop allerlei bouwmedewerkers dagelijks veilig hun werk kunnen doen. 

Kortom :
Veel variatie en actie. Elke dag weer.....

Scroll To Top